När du ska köpa herr underkläder

Det finns några saker som du som kund ska ha i åtanke när du köper dina herr underkläder. För det första ska underkläderna passa dig och kännas bekväma. Dina herr underkläder ska helst inte skava när du har dem på dig och de ska inte heller ramla ner. Köp en storlek som du vet kommer att passa dig. Ifall du känner dig osäker på din storlek så är ett tips att prova herr underkläder i en butik, om du behåller de underkläder du redan har på dig. Har du däremot provat underkläderna utan att ha andra på under, kommer du behöva köpa de du provade. Underkläder är hygienartiklar och du kommer få behålla dem om du inte har tagit av dig dina egna underkläder innan du provar de nya.

Hur köper jag underkläder herr online?

Att köpa herr underkläder på nätet går oftast snabbt och smidigt. Speciellt om du vet exakt vilken storlek som du har. Allt du gör är att leta upp de underkläder som du tycker passar dig bäst, lägger i varukorgen och betalar. Dina nya herr underkläder levereras antingen hem eller till närmaste utlämningsställe, beroende på det leveranssätt som du har valt. Herr underkläder köper du online enkelt på kalsongshopen.

Skulle du ha fått fel storlek eller färg på dina underkläder för män så kan du skicka tillbaka dem. Detta är förutsatt att du inte har provat dem eller packat upp dem ut förpackningen. Du bör därför kontrollera att färg och storlek stämmer innan du river upp förpackningen.

Vilka är de vanligaste storlekarna på underkläder herr?

Storleksguiden för herr underkläder finns i både internationella och nationella storlekar. I de internationella storlekarna finns det från XXS (extra, extra small) till XL (extra large). Några butiker har storlekar ända upp till 4XL. I vissa fall är underkläderna märka med siffror och då bli storlekarna 3 till 7 och i vissa fall 10. För att ta reda på vilken storlek som du ska välja, ska du mäta din midja noggrant och därefter välja den storlek som stämmer in på den omkrets i centimeter som måttbandet säger du har.

Herr underkläder material

Vilket material ska du välja för dina herr underkläder? Det är ett svar som beror på vad du som kund vill ha. Det allra bästa är att välja underkläder i bomull. Den främsta anledningen till detta är att bomull andas lättare. De håller längre än andra material och de minskar risken för irritation. Många underkläder herr använder en kombination av både bomull och elastan för att få till underkläder som är båda mjuka, sköna och stretch som göra att de sitter bra. Underkläder tillverkas även i andra material där ett av dem är bambu. En skillnad på dessa två material är att bambu andas ännu bättre än vad bomull gör.